Better you protein

Tjena!
Sen en tid tillbaka så brukar jag dricka proteinpulver innan läggdags. Det är för att jag ska återhämta mig från all hård träning. Jag tycker att det fungerar bra för mig och jag känner mig piggare i kroppen och musklerna dagen efter. Ett proteinpulver jag gillar är det från ”Better you”. Här märks det verkligen att det är naturliga produkter med protein från ärta och havre. Det känns inte alls lika konstgjort som från andra märken! 
De smakerna jag testat är:
Päron/kokos
Äpple/kanel
Båda är väldigt goda! Ni hittar produkterna här
Jag kan verkligen rekommendera dom, både för smak och funktion!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe