Nailner, mot nagelsvamp

Tjena!
Efter år i trånga skor, pjäxor och så vidare så har mina fötter och tår tagit stryk. Mina naglar ser ut som ”hej kom och hjälp mig”. Tråkigt! Dock så är det mest ett estetiskt bekymmer och inget jag förutom det lider av. Men jag vill gärna att mina tånaglar ska se bra ut igen. Nu har jag börjat använda en form av nagellack ifrån Nailner. Jag stryker på det på naglarna, filar och försöker gå barfota så mycket jag bara kan. Hoppas på att detta blir bra till slut!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe