Zenstra tillskott

Hej på er!
Jag har ju som bekant varit med om en separation för inte så längesedan. Det har ju tagit hårdare på mig än vad jag trodde den skulle göra. Jag har fått ångest, tomhetskänslor, tycker det är jobbigt att vara ensam och sover dåligt. 
Nu har jag precis fått hem lite tillskott från Zenstra Bio-Health som jag tror kan hjälpa mig på traven att må bättre igen! Jag har testat dom i några dagar och tycker att jag känner mig lite gladare, piggare och sover bättre. Skoj!

Följande produkter har jag fått testa:
Lemon Aid 714 – för att kunna sova bättre 
Zen1 – för bättre humör
Invictimune – för att boosta immunförsvaret 
Nu ska jag fortsätta äta dessa piller enligt rekommendationen och samtidigt försöka göra mitt bästa med kost, träning och sömn. Då tror jag att jag kommer må bra snart!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe