167 kilometer cykling och middag med Zlatan

Hej hej!
En fin dag i sadeln är nu till ända. Jag har kört fyra vändor cykel nu och kört samma vända, men med lite mer skarv för varje gång. Har ett pass till jag tänkt köra innan jobbet börjar, vet nu inte var jag ska lägga in skarven dock, men det är väl ett litet problem. Turen går såhär: Bullermyren – Norr Amsberg – Smedsbo – Falun – Österå – Bergsgården – Grycksbo – Bjursås – Sörskog – Ingels – Rättvik – Tällberg – Plintsberg – Leksboda – Hjortnäs – Leksand – Djura – Djurås – Bäsna – Bullermyren. Dagens skarv var den längre vägen vid Varpan, över Österå, det blev fyra kilometer längre än senaste cykelpasset. Idag hade jag dock rätt fina ben och det var inte så blåsigt, så det tog lika lång tid ändå. När jag cyklar så lite som jag gör så märker jag ju att jag snabbt blir starkare, för varje pass som går. Tänk om det kunde vara så på rullskidor/skidor också. 
Jag hade lite tidspress att hinna hem innan Alfons och Boris kom, så jag stannade inte en enda gång idag. Det gick ju fint det med! Kände mig pigg hela vändan, även om jag var lite törstig mot slutet. Drack 1,5 liter sportdryck och tog två gels. 
Enligt min Forerunner 45 så tränade jag 5,20 timmar och kom 167,1 kilometer! Det funkar okej med den klockan, men jag vill gärna ha tillbaka min 945 snart. Den har varit i Örebro flera dagar nu. Någon klantskalle har skrivit en fel siffra i postnumret och jag tror att det är det som spökar, men det står ändå Borlänge på det och mina adressuppgifter finns ju tillgängliga. Har varit i kontakt med postnord, men dom kunde inte ändra postnumret innan det hamnade hos ett ombud (borde dom inte bara kunna ringa internt till Örebro och rätta till det?). Hoppas nu verkligen att det kommer till ett ombud och inte skickas tillbaka. Man har ju hört om alla historier kring postnord, själv har jag dock inte haft några större bekymmer med dom, än åtminstone. 
Denna träningsvecka landade på 17,20 timmar och jag har 54 timmar på de tre senaste veckorna. Målet är minst 16 timmar nästa vecka också, så jag får in 70+ även denna träningsperiod. Därefter kör jag hårt en vecka till. Sedan är tanken en lugnare vecka i samband med jobbstart och så efter det ska jag nog försöka köra lite mer intervaller och mindre mängd. Vi får se då. En sak i taget.
_____
En rolig sak från gårdagens middag som jag inte nämnde tidigare: En person kom fram till mig, Simon och Maja. Han kände igen oss allihopa och sa att för honom var skidåkare som Zlatan för honom. Efter lite snicksnackande så ändrade han dock sig och sa att Maja var Zlatan, medan jag och Simon var Kim Källström. Inte så illa det heller. 
Vi hörs imorgon!
http://www.adamsteen.se/
Previous articleEn trevlig gårdag i Falun
Next articleAllt och inget

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe