170 kilometer cykel, med Ringsby + styrka

Det var några bilder från passet det. 
Trevligt med sällskap idag i form av Johannes Ringsby! 
Jag cyklade till Falun där jag mötte upp herr ”Kingsby”, märkte direkt att det inte var diamanter och watt som sprutade ur benen. Men inte heller någon skitkänsla. Utan normala gnetarben. Det blev den vanliga vändan för femte gången i år, men med en liten skarv genom Ingarvet och Herrhagen. Det gjorde vändan tre kilometer längre och jag kunde klocka in 170,1 kilometer på de 5,30 h jag var ute, enligt min Forerunner 945
Ringsby har ju lagt av med skidor och cyklar i princip bara numer, så jag var lite orolig att jag skulle få tugga styrlinda idag. Som tur är så hade han kört ”Le Peloton” på morgonen innan vi möttes, så han var lite krispig. Vi låg mestadels jämsides, förutom på vissa större vägar där vi turades om att dra. Skönt att få ligga på hjul för en gångs skull. 
I Leksand så stannade vi till en liten stund, jag tog en Pepsi Max och Ringsby lite mat. Därefter skiljdes vi åt och jag fortsatte turen hemåt mot Borlänge. Vinden var lite halvjobbig emellanåt, men de sista 20 kilometerna så hade jag fin medvind. Benen höll sig på samma nivå hela passet. 
Väl hemma från cyklingen igen så betade jag av nya chins, toes to bar, magövning i gummiband, hopprep och fyra TRX-övningar. Rätt trött i kroppen just nu må jag ändå säga. Men det är bara att kämpa vidare.
Har inte så mycket mer fantasi att skriva just nu, är mest tom. Ni kan ju kolla igenom bilderna ovan några gånger och dregla över dessa. Själv så måste jag återgå till att umgås med min tjej. Eller just ja, jag har ju ingen. Men jag skulle kunna tänka mig att skaffa en.
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe