3 timmar klassiskt på 4 timmar

Klassiskt och Jawbreakers, inget av dessa är något jag sliter nämnvärt på 
Godkväll. 
Nu har jag varit ut på en fin klassisk vända kan ni tro. Fin på många sätt. Jag började med att åka till Skräddarbacken, där snurrade jag en stund för att få lite höjdmeter och sedan åkte jag vidare bortåt mot Lindan. Turen gick sen på Borlänge-nejderna över Trollebo, Gyllkya, Spraxkya, Alderbäcken och Järpbo. Avslutade sedan med en ny omgång i Skräddarbacken för nya färska höjdmeter. 
Någonstans däremellan ovan nämnda byar så hann jag med tio impulser stakning. Men också en avstickare då jag åkte för att hälsa på hos en person som bjudit mig på en kräftskiva till helgen. Första gången jag såg personen, blev kvar där en timme, väldigt trevligt! Jag har också löst så att Boris kommer få hundvakt framöver när jag känner att det behövs, känns bra. Verkar som att saker börjar ordna upp sig för mig igen. Så då kan jag kanske ta att den gråtrista granntanten i beiga trekvartsbyxor ställer vattenflaskan utanför min dörr i tid och otid. Nej, jag ser ljusare på framtiden nu igen, det känns skönt! 
Passet blev tre timmar, jag kom 51,4 kilometer och plockade 560 höjdmeter. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe