45 min kettlebell + 22,5 km löpning

Hejsan hejsan. 

Nu är jag äntligen i sommarstugan igen och återförenad med Alfons. Som jag saknat honom. Jag tränade ju tidigare idag också och det blev något sådant här:
60 kettlebellsswing 
60 clean & jerk
60 utfallssteg 
60 snatch
60 burpees 
60 goblet squat 
60 rodd med kettlebell
60 russian twist
60 press med 2 armar
30 armhävningar med klapp 
Skönt att kunna träna det ute på gräsmattan i solen. En perfekt kombo att träna styrka i solskenet, du blir smal, deff och brun. Få saker som slår det! Det har varit tufft med denna styrkan, att ha den innan eller efter andra vanliga pass, det kostar på både fysiskt och mentalt. Men snart blir det lite ändring i programmet och då får styrkan stå tillbaka lite. Får se framöver hur jag lägger upp det, men det blir mindre än nu i alla fall. Det viktigaste är ju trots allt att få bra träning för konditionen, sen får resten vara lite mer som ett komplement. 
När styrkan var klar så blev det en fin löptur på två timmar, 22,5 kilometer och 370 höjdmeter. Sprang första timmen på Tjärnaberget , därefter till Mellsta där jag snurrade resten av passet. Sprang i mina Hoka Evo Jaws, bra att variera mig mellan dämpade och odämpade skor tänker jag. En helt okej träningsdag som var enligt min plan. 

Nu är det nära jobbstart, på onsdag drar det igång. Lite oroligt och ångestfyllt nu. Men det blir nog bra när jag är igång igen. Det har ju gått bra förr, så då borde det väl gå bra nu också. 
Jag kämpar fortsatt på med mina andningsövningar och kalla duschar. Det enligt Wim Hof-metoden. Har även börjat lyssna på meditation som avslappning. Får se om det ger någon effekt på sikt. Det lär väl inte göra mig sämre i alla fall. Tänker att det kan vara ett bra sätt att öva mig på att vara i nuet och få fokus på annat än allt som känns dåligt. Det är väl bara att kriga vidare så vänder det väl någon gång. Jag tänker ändå att jag har varit duktig i denna kris genom att träna väldigt bra och att jag även fokuserat på bra mat. Det tror jag inte alla som mår dåligt fixar. 
http://www.adamsteen.se/
Previous articleSol, middag och nya kläder
Next articleFiske-Alfons

Related Articles

Bra tryck på balkongen

Hej där! Förra fredagen körde jag ett liknande pass som idag, då hade det utlovats regn, men blev inget, idag öste det ner. En annan...

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe