55 km stakning – fångad av en stormvind – mage/rygg – ångest

Ute och vinglar i närheten av Torsång 
Hej på er. 
Vi måste väl avhandla vindkapitlet först. När jag stack iväg med riktning mot Norr Amsberg så hade jag rak motvind och var lite nöjd med det ändå, för då skulle jag få en fin medvind senare enligt mina beräkningar. Jag lär mig aldrig.. Vimplarna, flaggorna, buskarna och annat där man kan skönja vindriktningen stod rakt emot mig under hela turen. Några gånger blåste det dock sidvind så stavarna följde med. Uppfriskande med vind, så man slipper svettas så mycket. Alltså de senaste 3-4 åren så har det ju blåst något fruktansvärt. Inte har det väl blåst såhär mycket förr om åren? Det är fan mig Carola sjunger om i ”Fångad av en stormvind”, kanske inte bokstavligt, men bildligt.
Efter Norr Amsberg så åkte jag: Vallmora – Smedsbo – Aspeboda – Ornäs – Torsång – Islingby – Domnarvet – Kvarnsveden – småskarvar i närheten av lägenheten – hem. 
Det kändes inte speciellt bra idag. Var trött, sliten och småirriterad mest hela tiden. Hungrig blev jag också sista halvtimmen. Men det är ju lätt värt all slit med belöningen jag får i form av alla positiva hälsoeffekter (både fysiska och psykiska), att jag ständigt blir Så mycket bättre och för alla pengar jag drar in på det…! 
Jag lade in tio spurter om 12 stavtag under den första halvan av passet. Åkte på mina Swenor IV, höll på i tre timmar och kom 55,3 kilometer. 
Efteråt så körde jag lite bålstyrka:
– 5 minuter rullande med situps-liknande övningar 
– 5 minuter rullande med plankan-liknande övningar 
– 10 x 30 armhävningar, start varje minut 
Hoppas ni får en bra kväll. Själv ska jag sätta mig i soffan med mina mentala demoner, ångesten som ständigt förföljer mig och tomhetskänslan i magen/bröstet. Trevlig med sällskap ändå. 
http://www.adamsteen.se/
Previous articleAllt och inget
Next articleAllt är piss.

Related Articles

35,6 kilometer löpning

Tjena! Idag har jag bränt av ytterligare ett fint löppass på över tre timmar! Denna gång blev det en lite annorlunda vända än de senaste gångerna....

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe