800 reps styrka – TRX – 32,4 km löp

Kettlebell-snatch

Burpees

Goblet squats

”Magövning i gummiband”

Clean & Jerk

Kettlebellswing

Chins

Toes to bar

Sprang i Hoka Speedgoat idag
Hejsan!
Äntligen klar med träningen. Hela dagen har ju blivit förskjuten på grund av min sovmorgon och det långa passet. Men det blev till slut klart! 
Styrkan kördes med 100 repetitioner på varje av övingarna ovan + 5 TRX-övningar. Det blev svettigt, slitigt, jobbigt och jag blev trött. Kände mig ändå pepp på löpning, så jag åt aldrig något innan jag drog iväg. Ett dumt val visade det sig ganska snart. Efter en timme så hade jag betat i mig både en gel och en bar. Efter ytterligare en halvtimme så började det ösregna också. Det är kul nästan jämt. 
Jag sprang de första två timmarna på Tjärnaberget, den tredje och sista timmen i Mellsta. På vägen till Mellsta så började jag bli sjukt hungrig, så jag spanade i gårdarna efter äppelträd. Till slut hittade jag ett lämpligt träd och pallade fyra äppelkart som jag åt i farten. Piggnade i något efter det och kunde slutföra passet. Att vara smällfet och vrålhungrig är ingen bra eller rolig kombo.
Fick in tre timmar, 32,4 kilometer och 570 höjdmeter. Bra pass ändå!
  
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Bra tryck på balkongen

Hej där! Förra fredagen körde jag ett liknande pass som idag, då hade det utlovats regn, men blev inget, idag öste det ner. En annan...

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe