800 reps styrka – TRX – 32,4 km löp

Kettlebell-snatch

Burpees

Goblet squats

”Magövning i gummiband”

Clean & Jerk

Kettlebellswing

Chins

Toes to bar

Sprang i Hoka Speedgoat idag
Hejsan!
Äntligen klar med träningen. Hela dagen har ju blivit förskjuten på grund av min sovmorgon och det långa passet. Men det blev till slut klart! 
Styrkan kördes med 100 repetitioner på varje av övingarna ovan + 5 TRX-övningar. Det blev svettigt, slitigt, jobbigt och jag blev trött. Kände mig ändå pepp på löpning, så jag åt aldrig något innan jag drog iväg. Ett dumt val visade det sig ganska snart. Efter en timme så hade jag betat i mig både en gel och en bar. Efter ytterligare en halvtimme så började det ösregna också. Det är kul nästan jämt. 
Jag sprang de första två timmarna på Tjärnaberget, den tredje och sista timmen i Mellsta. På vägen till Mellsta så började jag bli sjukt hungrig, så jag spanade i gårdarna efter äppelträd. Till slut hittade jag ett lämpligt träd och pallade fyra äppelkart som jag åt i farten. Piggnade i något efter det och kunde slutföra passet. Att vara smällfet och vrålhungrig är ingen bra eller rolig kombo.
Fick in tre timmar, 32,4 kilometer och 570 höjdmeter. Bra pass ändå!
  
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

35,6 kilometer löpning

Tjena! Idag har jag bränt av ytterligare ett fint löppass på över tre timmar! Denna gång blev det en lite annorlunda vända än de senaste gångerna....

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe