Bygglovsverket

Hej kära bloggvänner!
Jag tänker mig att i princip alla vill bo i ett hus någon gång i livet. Visst finns det en klick som hellre bor i lägenhet för att slippa allt jobb det innebär att vara husägare. Men får jag chansa så tror jag ändå att den stora massan väljer hus om dom fick det. 
När man ska bygga ett nytt hus så krävs det ju bygglov. Här kan många bli avskräckta för att dom tänker att det är för krångligt och för mycket jobb. Bygglovsverket  kan hjälpa dig med allt detta och på så sätt får du tid över till annat. Dessutom så är det ju större chans att allt blir rätt direkt om man anlitar ett företag som har koll på allt runt omkring bygglov, konstruktionsritningar, med mera. 
Jag har själv kommit in i tankarna om att slå upp ett hus på tomten vid mina föräldrars sommarstuga. Det hade varit väldigt härligt att få mig ett eget hus på den platsen där både jag och sonen älskar att vara. Så det är nog inte omöjligt att jag tar hjälp i denna ganska komplicerade process. På så sätt får jag mer tid över till annat, exempelvis träning som jag brinner för!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe