När fem timmar blir två timmar

Dammade av ett par av mina Radar EV idag, denna modell med Prizm Low Light. 

Godkväll. 
Jag lyckades ta mig i kragen och ge mig ut på två timmar klassisk rullskidåkning ändå. Inte illa med lätt huvudvärk och kanske tre timmars sömn i bagaget. Men det var det värt, även om jag är väldigt trött just nu. Två timmar är ju inte fem, som ni kanske vet, men det är ändå mer än noll. 
Passet åktes mestadels uppe i Skräddarbacken för att få kupering. Konstigt nog kändes det helt okej idag. Under de två timmarna så hann jag 32,6 kilometer och plockade 420 höjdmeter, lade även in tio impulser. Rullskidorna var som vanligt Swenor 4. 
Nu är äntligen min älskade Alfons här igen. Det har jag längtat efter. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe