Stak – 48 intervaller, 70 km – sliten

Två Addar 
Hallå där. 
Idag var det slitsamt vill jag lova. Intervaller med Adam Larsson. Jag körde på mina Swenor 4, men jag skulle nog ha kört med ett par treor istället. Orkade inte riktigt hålla trycket uppe på intervallerna. Men jag har kört hårt och är sliten. Så det är ändå ingen fara. Inte så många pass som gått dåligt ändå i sommar och ibland måste man låta sig vara lite sliten. Nu snart väntar lite annorlunda träning, det ser jag i alla fall fram emot. 
Vi åkte ut till cykelbanan längs riksväg 293 och betade av följande block med intervaller:
– 5 x 60”-60”

– 10 x 45”-15”

– 10 x 40”-20”

– 10 x 30”-30”

– 13 x 30”-15”
Lyckades väl hänga med på 4-5 intervaller allt som allt. Hängde som tur är inte läpp för det, jag gjorde mitt bästa och gav det jag hade för dagen. 
Efter att ha kört intervallerna klart så följde jag med Adam Larsson hem. Jag hade då 2,30 h på klockan. Men eftersom att jag inte har något att komma hem till så tog jag en extrasväng över Torsång, Berg och Stora Tuna kyrka. Rejält krispig och trött mot slutet också. Men samlade i alla fall in 70,2 kilometer och 4 timmar. 
Jag körde också de resterande chinsen, toes to bar, hopprep och magövningen i gummiband, så att jag kom upp i mina 100 repetitioner denna vecka. Därefter blev det också fem TRX-övningar!
Nu ska jag försöka vila en stund. Ikväll ska jag ut på middag med en kompis, det kan jag behöva. Kanske blir någon bärka då, bara för att! Fira att jag är så glad och lycklig över att vara miljonär.. 
Är fortsatt riktigt jävla irriterad, arg, ledsen och besviken på den där människan. Kommer aldrig, aldrig förlåta sveket. Jag är även lite sugen på att flytta tillbaka till Falun och hitta ett jobb i en annan bransch. Bara för att få förändring rejält. Vi får se. 
Hörs, hej. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

35,6 kilometer löpning

Tjena! Idag har jag bränt av ytterligare ett fint löppass på över tre timmar! Denna gång blev det en lite annorlunda vända än de senaste gångerna....

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe