6 x 6’ (är 36), stakintervaller

Ute och cruisar i min vräkiga Swix-tröja
Nej men hallå!
Tre timmar tog det idag, från att jag slutat jobbet till att jag med möda masade mig ut på träning. Under de tre timmarna så har jag i princip bara legat i soffan, trött och sliten. Känt mig onödigt stressad denna vecka, trots att jag inte behöver vara det, så det var välbehövligt med lugn och ro i soffan. 
Träningspasset sen blev väl inget märkvärdigt alls, inget dåligt heller. Jag värmde upp i en dryg halvtimme. Åkte ut mot riksväg 293 och körde mina intervaller genom Vallmora, ut vid Smedsbo och resten längs cykelbanan mellan Falun och Borlänge. 
Som rubriken skvallrar om så körde jag 6 x 6 minuter. Vilan mellan intervallerna var 2 minuter lugn åkning. Kändes helt okej, betydligt bättre än hur jag kände mig innan träningen! 
Avslutade med en halvtimmes avåkning. Fick in två timmar och 37 kilometer. Hemma så körde jag sedan några TRX-övningar också.
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

35,6 kilometer löpning

Tjena! Idag har jag bränt av ytterligare ett fint löppass på över tre timmar! Denna gång blev det en lite annorlunda vända än de senaste gångerna....

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe