Det är kul nästan jämt

Försöker sträcka ut 

Regnet skvätter över hela mig och forsar över vägarna. Jag hade kunnat pissa i farten utan att ens märka det. Det är jag och mina kollegor i led 3 som fortfarande använder SNS-bindning (dock enbart till träning)

Med halvtimmen kvar blev jag så less att jag satte mig i en busskur i Ornäs och väntade på bättre tider. Det kom aldrig, så jag fick vackert fortsätta. 
Godkväll. 
– Ja, nu är jag sådär fet igen. Säkert gått upp 4-5 kilo den senaste tiden. Mår på riktigt dåligt ända in i själen. Äcklas av mig själv, usch. Men som jag sa igår så känner jag mig mest uppsvälld (säkert vätska som föranlett viktuppgång) och jag har fortfarande inte fått till någon bra sittning på toaletten så att säga. 
– Börsen har varit riktigt äckligt sur och björnig också idag. Att man aldrig kan få vara glad och må bra. Snart är jag bankrutt. Lika bra det. 
– Innan träningspasset så skulle jag rulla ryggen över min foamroller. Vilket jag gör dagligen. Råkade då knäcka till nacken så att jag fick nackspärr och knappt kunde eller kan röra huvudet. Skoj! 
– Jag hann tio minuter ut på passet innan jag fick vända hemåt för att sätta på mig en jacka. Nu är sommaren officiellt över. 
Träningspasset gick ändå okej, konstigt nog. Åkte och väntade på att jag skulle bli trött och energilåg på slutet, men med min sjukliga övervikt så är väl det i det närmsta fysiskt omöjligt. 
Jag började den första timmen uppe i Skräddarbacken för att få lite backar. Sedan åkte jag en runda bortåt Stora Tuna, Torsång och Ornäs. Stundtals var det uppehåll, men mesta tiden av passet så regnade det i alla riktningar, mysigt. 
Tog det ganska lugnt idag för att spara lite ork till intervallpassen. Det var ändå bra gjort av mig måste jag säga. Under den sista timmen så lade jag in tio stakimpulser på tolv stavtag vardera. 
Fick in tre timmar, 49,4 kilometer och 460 höjdmeter. 
Nya tag och nya jävelskap imorgon!
http://www.adamsteen.se/
Previous articleTrasiga ben idag
Next articleNackskott

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe