Långsamt, tvättat dunkudde och nytt försök idag

Hej på er. 
Tråkigt, långsamt och hela den biten att vara hemma från jobb. Dessutom att inte träna. Igår hade jag dock förmånen att få vara några timmar med Alfons, det är ju alltid trevligt! Förutom att hänga med honom så tog jag en promenad på en timme, städade och tvättade. Jag tvättade + torktumlade min dunkudde som jag haft i många år för första gången. Sådant var tydligen viktigt och skulle ske två gånger per år eller så. Nåväl, jag lever ju ändå, trots att jag missat det. 
Idag så ska jag faktiskt göra ett nytt försök till träning. Hoppas det blir en större succé än i onsdags. Då var jag trött och fick ett bakslag direkt dagen efter. Nu hoppas vi på ett annorlunda utfall. 
Hörs!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe