Städning och flyttstädning

Hejsan mina bloggläsare!

Jag kom att tänka på det här med städning och hemhjälp häromdagen när jag för vilken gång i ordningen bara den veckan dammsög golvet, torkade alla ytor och så vidare. Speciellt nu för mig  som har både en liten son på 3 år och även en hund. Så blir det väldigt skitigt, väldigt snabbt. Det är ett rejält springande överallt i lägenheten för dessa busar. Detta gör golvet allt annat än rent och nystädat. 

Fick jag välja på att ha hemstäd hos mig, från exempelvis företaget Hemmiljö som bland annat sysslar med flyttstädning inom Stockholm så skulle jag vilja ha städning en gång i veckan. Hellre det än en större städning mer sällan. Min taktik vid städning i hemmet är nämligen att städa lite mindre noggrant, lite mer ofta. För att underhållsstäda liksom. Tycker det fungerar bra för det mesta, sen får man slå till med en större städning emellanåt!

För ett antal år sedan så jobbade jag själv på ett städföretag, där lärde jag mig faktiskt mycket om just städning och dessutom så lärde jag mig att putsa fönster. Det är jag väldigt tacksam över och det är ju alltid bra att kunna!

Hur gör ni och hur vill ni ha?

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe