Trasiga ben idag

I full färd på cykeln mot jobbet 
Tjena. 
En ny dag står framför våra fötter. Låt se vad den har att erbjuda. 
Det är tomt i lägenheten när Alfons inte är där. Något som är lite svårt att vänja sig vid, men det går oftast bra ändå. Jag har ju i alla fall Boris, så jag får ju lite sällskap ändå. Egentligen så går det ganska bra och är ganska skönt att få lite lugn och ro också. Försöker njuta av även det och tycker jag blivit bättre på det. 
Trots att jag sprungit en massa löpintervaller på asfalt under flera månaders tid så blev jag riktigt rökt i benen från gårdagens pass. Både intervallerna och hoppen har verkligen satt sina spår i mina apostlahästar. Vader, framsidor, baksidor och gluteus är skönt värkande idag. Grymt! Att variera mig mellan löpning och stakning tycker jag är riktigt bra på många sätt! 
Efter jobbet idag så tänkte jag köra ett lugnare distanspass stakning. 
Vi får höras!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe