150 långa minuter

Tja!
Då har jag grisat mig igenom ett nytt pass. Grisat var kanske att ta i, men det var kämpigt mentalt idag. Blött som skräcken och mörkt på slutet. Ingen vind och knappt något regn under passets gång i alla fall, alltid något. En väldigt dålig sak är att det inte finns någon vattenslang här i anslutning där jag bor, rullskidorna blir så sjukt skitiga såhär års. Jag har löst det genom att skölja av dom i duschen. Ibland så brukar jag borsta av dom innanför porten med piassavakvasten, det funkar det med. 
Jag var inte superpigg idag. Inte så konstigt efter gårdagens urblåsning kanske. Målet med dagens pass var att bara åka lugnt och samla lite mer mängd. Körde även tio impulser under den första timmen. Åkte en fin runda över Baggbo, Spraxkya och Alderbäcken, samt några småsvängar i Skräddarbacken också. 
Passet blev 2,30 timmar, 39,5 kilometer och innehöll 400 höjdmeter. 
Vi hörs imorgon!
_____
– Kolla in denna guide för att välja vinterskor: https://altitude-blog.com/en/winter-boot-guide-how-to-choose-winter-boots/
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

2 COMMENTS

  1. Kolla höften (skolboken) 😉 gå rakt upp bara schmack schmack ingen saxning…Pappa-Stak börjar bli sugen på att vädra ur 7 liters…
    Nov. 100 tim i Bruks.? Hahaha

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe