41 kilometer klassiskt – iPhone till salu

Tjenare! 
Nyss hemkommen från ett lugnt och fint klassiskt pass uppe i Skräddarbacken på mina Swenor 4. Jag kände att jag ville ha lite mer höjdmeter, så då var det perfekt att snurra runt lite där. Dessutom är det lite mer vindskyddat, vilket var skönt i dagens ishavsvindar. 
Jag åkte lugnt i 2,30 timmar, på den tiden hann jag 41,30 kilometer och plockade 570 höjdmeter. Körde givetvis tio impulser på 12 stavtag också. 
Imorgon blir det vilodag. Skönt! 
_____
Jag kunde inte hålla mig från att beställa den nya iPhone 12 Pro. Så från fredag har jag en olåst iPhone XS 256 GB till salu. Den är i kanonbra skick, jag har haft skal på den hela tiden och skärmskydd (någon minimal spricka i skärmskyddet nu, men ej på displayen). Jag kan släppa den för 4500 kronor. Hör av er vid intresse:
Mobil: 076-1664997
http://www.adamsteen.se/
Previous articleMysmorgon och gitarrfrukost
Next articleHårfager

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe