75 minuter seg

Tävling imorgon = superseg idag. Precis som vanligt för min del. Frågan är om inte dagens känsla var en av de sämre någonsin. Knappt så jag orkade åka framåt. Ont i händer och knogar, kramp i ryggen direkt jag använde benen, ont i ena fotleden och så vidare. Trött så jag knappt kunde hålla balansen. Den här återhämtningsveckan gick ju inte speciellt bra för min del, eller jo, jag följde planen, men jag blev bara mer trött och stressad. 
Åkte i Skräddarbacken i 75 minuter. Fick ihop 18,30 kilometer. 
Nu ska jag försöka packa till imorgon och sen åka till Falun där jag och Alfons ska sova inatt. Så pass tidig start som klockan 08 imorgon. Jag är dock helt förstörd och orkar knappt röra mig. Spännande att se hur detta ska gå att orkestrera med två vilda i form av Alfons och Boris också. 

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

2 COMMENTS

  1. Fast de va riktigt segt idag? Körde själv ett 4h klassiskt och jag tyckte att det rullade segt och att asfalten var riktigt hård😇

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe