75 minuter seg

Tävling imorgon = superseg idag. Precis som vanligt för min del. Frågan är om inte dagens känsla var en av de sämre någonsin. Knappt så jag orkade åka framåt. Ont i händer och knogar, kramp i ryggen direkt jag använde benen, ont i ena fotleden och så vidare. Trött så jag knappt kunde hålla balansen. Den här återhämtningsveckan gick ju inte speciellt bra för min del, eller jo, jag följde planen, men jag blev bara mer trött och stressad. 
Åkte i Skräddarbacken i 75 minuter. Fick ihop 18,30 kilometer. 
Nu ska jag försöka packa till imorgon och sen åka till Falun där jag och Alfons ska sova inatt. Så pass tidig start som klockan 08 imorgon. Jag är dock helt förstörd och orkar knappt röra mig. Spännande att se hur detta ska gå att orkestrera med två vilda i form av Alfons och Boris också. 

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

2 COMMENTS

  1. Fast de va riktigt segt idag? Körde själv ett 4h klassiskt och jag tyckte att det rullade segt och att asfalten var riktigt hård😇

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe