Cykelreparatör – Pistol Squats – CBD-olja – IPhone till salu

Fick god hjälp av Alfons igår när jag bytte till vintersulor på pendlarjonnen. Överraskande nog så gick det bra och utan jävelskap. 
Vi hann även med att cykla till affären för att handla mat, städa, tvätta och en massa andra måsten. Men även mys och lek hanns med. Som jag nämnde igår så är det rätt skönt att få avlastning och hjälp med Boris. Märker direkt att det blir ett mindre stressmoment och ett större lugn i mig. Jag kommer dock fortsätta försöka kämpa på, både jag och Alfons gillar ju den där lilla saken, så jag vill gärna ha honom kvar. 
Idag är det en lång dag med jobb fram till klockan 17. Därefter ska jag cykla för att hämta Alfons på dagis. Det har utlovats snö, får se hur det slutar. Den kommer dock töa bort under de närmsta dagarna igen, så jag håller tummarna för att man inte hinner grusa vägar och cykelbanor. Det för att jag vill kunna åka rullskidor ett tag till. 
Då det är tisdag idag så är det vilodag och fasta fram till middag. 
_____

Jag har dammsugit internet och Google den senaste tiden. I mani har jag sökt på allt ifrån Hallux valgus, Hallux rigidus, löparknä, ITB syndrome, iPhone 12 PRO och så vidare. 
Under en tid så har jag jobbat med rehabilitering av mina fötter, ben, gluteus och så vidare. Har ju ont i fötterna från och till, samt även löparknä. Kämpar på med stretchning, foamroller, bandyboll, massagepistol och så vidare. 
I förrgår så bestämde jag mig för att jag ska lära mig att göra ”Pistol Squats”. Jag har känt till övningen länge och även läst att den ska vara bra. Men den har känts alltför svår att lära mig, så jag har struntat i det. Nu har jag alltså kommit på andra tankar. 
Det känns som ett roligt mål att jobba emot. Dessutom tror jag att det är bra för min rörlighet i fötter, fotleder, underben, ben och höft. Bra för balansen och även för styrkan. Så nu kör vi! 
Jag har lite olika övningar jag jobbar på för att försöka lära mig övningen. Bland annat gör jag den med hjälp av gummiband. Ett annat led i det hela är att jag ska träna på att sitta på huk och även sitta på underben och hälar. Vi får se om det går. Haka på ni också! 
_____

Igår fick jag hem CBD-olja och vassleprotein från Naturecan. Det ska bli intressant att testa dessa produkter. Oljan för att bli av med småkrämpor, få lugn i kroppen och sova bättre. Proteinpulvret för återhämtning efter och inför tuffa pass. 
Jag har även glädjen att ge er en fin rabatt på Naturecans alla produkter. Anger ni koden: ”ADAM30” så erhåller ni 30% rabatt på hela sortimentet. Inte illa! 
_____

När jag lämnade Alfons på dagis så tog jag denna bild. Himlen brinner! Vackert. 

_____
Jag nämner återigen min iPhone XS. Vill någon köpa den så har ni fram till fredag att bestämma er, annars skickar jag tillbaka den till Apple. Mobilen är i toppskick, olåst, 256 GB lagring och det medföljer skal + skärmskydd. Ni kan få köpa den för 4500 kronor. 
Ha en fin tisdag!

http://www.adamsteen.se/
Previous articleHårfager
Next articleDet sjukaste hände igår

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

4 COMMENTS

  1. Jag antar att du kan göra 'muscle ups' annars känns det som en rimlig utmaning för oss vanliga hyfsade motionärer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe