Hårfager

Tjenare. 
För en tid sedan så fick jag hem ett gäng produkter från ”The HairLust”. Det är perfekt för mig att använda dessa. Dels så tränar jag ju ofta och duschar håret varje dag, men jag försöker också få mitt hår att växa ut långt igen. 
En av produkterna som känns väldigt skön att använda är deras ”Hair & sculp detox scrub”. Kanonbra att använda för att verkligen göra ren hårbotten och håret från hårprodukter, stylingprodukter, smuts och så vidare. 
Deras Detangle wet brush använder jag efter varje dusch för att kamma igenom håret. Den känns väldigt skön i hårbotten!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe