Höjdmeterjakt i Skräddarbacken

Hej och hå. 
En stor del av min lördag har jag ägnat till att likt en dåre åka omkring i Skräddarbacken. Runt, runt där uppe, hit och dit längs cykelbanorna. Målet var att få till så mycket höjdmeter som möjligt idag, så jag tog den kortaste vägen dit och hem, för att kunna spendera så mycket tid som möjligt i mitt kära Skräddarbacken. Även idag så använde jag benen och åkte således klassisk stil, ingen stakjävel här inte! 
Kroppen kändes helt okej även idag. Jag var ute och vinglade i 3,15 timmar, på den tiden kom jag 57,4 kilometer och klättrade 870 meter. Snyggt där! Körde även tio impulser, fint att ha fått in den rutinen! 
Jag körde på swenor 4 även idag. Dom funkar fint. Men nu har framhjulens lager börjat låta, så jag beställde hem nya lager från Skistart i veckan, kanske dags att byta snart. 
Vi hörs imorgon!
http://www.adamsteen.se/
Previous articleMys med Alfons och CBD-olja
Next articleMer rehab

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe