Kvällsmänniska och tävling imorgon(?)

Fredagsblicken

Fredagsfötter
Hallå där!
Ja, fredag idag. Det kan väl knappast ha undgått någon?! 
Jag lyckades vältra mig i säng i hyfsad tid igår och fick för första gången på länge in åtta timmars sömn. På slutet har de uteblivna åtta timmarna varit mer självförvållat än att jag inte kunnat somna. Så jag får fortsätta försöka förbättra mig vad gäller läggningstid. Men jag är och har i princip alltid varit en kvällsmänniska. Det är svårt att lägga mig i tid på kvällen när jag är som piggast. Men jag ångrar mig varje morgon när klockan ringer, att jag inte la mig tidigare. Under en period när Alfons var mindre så var jag duktig att lägga mig i tid på kvällen, men det var ju mycket på grund av att han vaknade mycket under nätterna och även vaknade väldigt tidigt. Det känns ju på något sätt bättre att lägga sig i tid och gå upp tidigt. Men frågan är om det är för att det anses mer rätt och riktigt från ”alla”. 
Idag så väntar det som vanligt jobb, slutar 14 på fredagar. Det är ändå överkomligt och något jag kan leva med känner jag. Efter jobbet så måste jag handla en del och göra något ärende. Sedan ska jag försöka beta av ett intervallpass vid Skiergen. Jag har nästan till 100% bestämt mig för att skippa Hackmora. Vill spara knät lite till och dessutom är jag inte sugen att tävla just nu, så då får det bli så. Senare så kommer även Alfons till mig, tjoho!
http://www.adamsteen.se/
Previous articlePelotter
Next article5 x 5’ skierg

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe