Kylslaget klassiskt pass

Hoppsan hejsan. Jag kan en till växel också: stakning med frånskjut. Inte bara diagonal och stakning här inte!
God kväll. 
Hösten och kylan verkar väldigt bestämd nu. Det ska gå mot vinter nu. Men det blir nog bara tills man får förhoppningar om en bra vinter med fina snöförhållanden. När man väl fått upp det hoppet så brukar det vända. Ser på prognosen att det kan komma lite snö/snöblandat regn och minusgrader framöver. Ni vet vän vad det innebär: grus överallt och sen blir det varmt igen. Det leder i sin tur att man varken kan träna rullskidor eller skidor, så det gäller att passa på nu de sista dagarna. Än mer trist för mig som inte kan springa heller. Tur då att jag har min tortyrbalkong. Fritzl hade sin källare, jag har min balkong. 
Dagens pass bjöd på solsken och stenhård asfalt. Tror att jag hade fler stavtag med släpp än utan släpp faktiskt. Det trots att stavspetsarna nästan är helt nya. Inte direkt så att man skrattar sig harmynt efter nio släpp av tio möjliga. 
Jag körde en sväng i Skräddarbacken och sedan åkte jag mer flackt via: Lindan – Hjärpbo – Stora Tuna – Torsång – Islingby – Domnarvet. Åkte som vanligt på mina Swenor 4, körde som vanligt tio impulser och var som vanligt småseg. Inga konstigheter med andra ord. Lyckades gneta ihop 2,35 timmar och 43 kilometer. 
Tack för idag, slut för idag!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe