Mys med Alfons och CBD-olja

Morgonmys i sängen med Alfons 

Jag har fått hem CBD-olja från Medcam, ska bli väldigt spännande att få testa dessa produkter och se om dessa kan hjälpa mig mot sömnproblem och värk främst. Jag har läst mycket bra recensioner om både CBD-olja och just denna specifika olja från Medcam. 
Hej på er. 
Lördagen står för dörren. Alfons ska till farmor och farfar om ett tag. Vi har en mysig morgon nu innan med sänghäng och sedan frukost. Efter det så väntar det ett distanspass för min del. Är lite småseg i kroppen idag, hade svårt att sova inatt. Men jag hinner nog vakna till framöver under dagen, det brukar jag göra. Hunden ska rastas och skötas också. Inne i en period igen där jag tycker det är lite smått jobbigt att ta hand om honom i samband med alla andra göromål, men även det lär väl vända hoppas jag. 
Hoppas ni får en fin lördag!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe