Mysmorgon och gitarrfrukost

(Ett försök till) gitarrspelande till frukost

Mys i sängen, utan någon tid att passa 
Hej på er. 
Fin måndag hittills med bara mig och Alfons. Boris är hos sin hundvakt några dagar. Jag märker direkt att jag känner mig lite lugnare och mindre stressad. Så det är skönt att kunna få avlastning med honom emellanåt. Alfons däremot tycker det är jobbigt, han tror att Boris inte kommer tillbaka. Men det gör han på torsdag kväll. 
Vi har idag myst i sängen, ätit frukost med gitarrspelande och haft det allmänt trevligt. Det vankas ju snöoväder satan enligt prognosen imorgon, vilket tvingar mig att byta till vinterdäck, på cykeln.. Har inte gjort det på bilen än, det får vänta till nästa vecka. 
I eftermiddag kommer mamma hit och leker med Alfons en stund, då ska jag ta en liten rullskidtur. Kanske det blir årets sista? Nja, tvivlar på det va. 
Ha en fin måndag så länge, tills vi hörs igen!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe