Ny mobil, CBD och skidstress

Hämtade ut min nya Ifån igår. En iPhone 12 PRO, stillahavsblå med 256 GB minne. Inte vet jag om det var något speciellt med den om jag jämför med min iPhone XS. Inte på något sätt att den är dålig och kameran är ju mycket bättre såklart, speciellt i dåligt ljus. Det var förvisso främst för kameran jag bytte och att batteriet i den gamla började bli lite sämre. Men jag kanske upptäcker nya saker framöver och det kanske kommer nya uppdateringar som gör den bättre. Bland annat någon ny bildfunktion vid namn Apple ProRaw. Ja ja, kul med prylar i alla fall! Det är bland det bästa jag vet, att nörda ner mig nu prylar. 
_____

Fick hem en flaska CBD-olja från Professionel CBD häromdagen också. Jag tycker min sömn har blivit lite bättre av dessa faktiskt! 
_____
Snö ute idag igen. Folk åker längdskidor till höger och vänster. Jag ljuger om jag säger att jag inte blir lite stressad av det. Men samtidigt, jag har ingen panik egentligen, jag kan ju åka skidor och det brukar aldrig vara några problem att gå över från rullskidor till längdskidor. Jag tar det som det kommer, snart blir det lite varmare och barmark igen, så det är ingen brådska. 
Idag tänkte jag testa en kort joggvända, sedan kettlebellstyrka och avslutningsvis lite rullskidor. 
Vi hörs!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe