Nya mäktiga fotdon och en lång dag, mm

Igår hämtade jag ut ett par nya skor inför vintern. Det är ett par Cinnamonskor som ska vara bra för fötterna, vilket borde gynna mig. Denna modell heter Johannes och är en skinnsko med ullfoder. Med i paketet var även en utvidgningsspray som man kan spraya på skon där den behöver töjas en aning. Jag tyckte skon satt bra och var skön. Bra utrymme för tårna, vilket är bra mot mina Hallux Valgus-bekymmer. 
Under gårdagen hämtade jag även hem vinterns racepjäxor. Det blev ett par Alpina Elite 3.0 Classic. Stod i valet och kvalet mellan dessa och en stakpjäxa. Men den modellen av stakpjäxa jag skulle få tag i var inte den värsta modellen, dessutom satt denna grymt bra och jag använde motsvarande modell fast en tidigare årgång förra året. Så valet blev ganska enkelt ändå. Här motarbetar jag ju min strategi med breda skor, men det går ju inte riktigt att få till i raceprodukter. Denna sko har storlek 42.0, samma som förra modellen. Upplever dock att denna är något mer rymlig. Skön och snygg är den i alla fall! Får jag sticka ut hakan en aning så tycker jag att Salomon och Alpina gör de bästa pjäxorna, de har ju ändå varit med längst i gamet, så jag borde ändå ha hyfsat fog för mina antaganden. Jag har även (sjukt nog) betalat för dessa pjäxor, så ni förstår nog då att jag gillar dom!
_____
Gårdagen med ledig måndag är en stor kontrast till dagens många och stressiga tisdag. Skönt ändå att kunna vara ledig och ta dagen som den kommer med mina två vilddjur. 
Idag har jag som vanligt lämnat av Alfons på dagis, rastar Boris och cyklat till jobbet. Under dagen väntar jobb, hundrastning på min elevs hål, promenad under min rast och sedan mer jobb. När jag slutat så cyklar jag raka vägen till dagis för att hämta hem Alfons igen. Därefter finns inte så mycket mer tid än att laga mat och lägga Alfons. Långa dagar för den lille krigaren. 
Som vanligt när det är tisdag så vilar jag och fastar från gårdagens middag till dagens middag. I övrigt så finns det väl inte så mycket mer att nämna just nu. 
_____
Avslutningsvis så kan jag nämna att om inte dessa hjälpmedel för/mot Hallux Valgus hjälper så kan man ju vända sig till experter som Idrottsskadeexperten eller Hälsporrekliniken  som har kliniker i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är ju faktiskt ett alternativ även för mig, åtminstone om problemen blir värre. 
http://www.adamsteen.se/
Previous articlePaw patrol-tårtor
Next articleRaw Organics

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe