Paw patrol-tårtor

Hejsan kära bloggvänner. 

Efter att ha blivit förälder för första gången för lite drygt tre år sedan så har det öppnats upp en helt ny värld för mig. Konstigt vore det väl annars. Från att den första tiden där man i princip bara skulle se till så att barnet åt, fick nya kläder och sköttes om så har det nu skett en stor förändring. Nu är det mycket roligare i föräldraskapet och min son visar upp intressen för saker, vilket är väldigt kul att se. Ett väldigt stort intresse han är är ”Hundpatrullen”, eller ”Paw Patrol”. Han har gått så långt att han själv kallar sig för just ”Hundpatrullen”. Det roliga är att jag också har en ”riktig hund”, så när jag är ute och går med dessa två grabbar så ska min son också leka hund med allt vad det innebär. Kul att bevittna detta må jag säga! Sonen har allt ifrån kläder, masker (bilden ovan) och leksaker från ”Paw Patrol”. Han kollar även på dom på TV:n eller paddan, så intresset är väldigt stort. 
När jag själv försökte ta reda på lite mer om ”Paw Patrol” så hittade jag en väldigt rolig sida. Du kan nämligen beställa egna paw patrol tårtor, det hade ju varit den optimala tårtan för min sons födelsedag. Nu har han dessvärre precis fyllt år, men till nästa födelsedag så tror jag att en Paw Patrol-tårta hade varit oerhört uppskattad för min lille son. Det finns en rad olika varianter på dessa tårtor också, så det gäller att ha koll på vilken av de olika valparna som är favoriten. Får jag chansa nu så tror jag att det är Chase eller Marshall som är de största idolerna och förebilderna. 
Jag tycker själv att Paw Patrol är ett bra program för barn att titta på. Dessutom så tror jag att det är bra för barn att få en sund inställning till djur och det sägs ju faktiskt att hunden är människans bästa vän. När det kommer till tårtorna så är dessa Paw Patrol-tårtor oerhört fina och välgjorda. Dessutom så tror jag också att dom smakar himmelskt gott. Så jag kommer garanterat att se till så att hundpatrullen kommer och räddar vårt kalas till nästa år. Kanske kan jag hitta något annat tillfälle att fira närmare inpå, för att på så sätt kunna få hem en sådan fin tårta. 
Det smidiga med dessa tårtor är att dom bakas och sedan skickas med expressfrakt till hela Europa. Det garanterar att tårtan håller sin fina form och goda smak hela vägen hem till just dig!
Så vad tror ni, ska vi lägga en beställning på en Paw Patrol-tårta?
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

35,6 kilometer löpning

Tjena! Idag har jag bränt av ytterligare ett fint löppass på över tre timmar! Denna gång blev det en lite annorlunda vända än de senaste gångerna....

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe