Plastikkirurgi

 

Hejsan på er alla läsare!
Ett ämne som för vissa kan vara lite känsligt är ju det här med plastikkirurgi i alla dess former. Numer är det ju väldigt populärt med exempelvis botox, laserfettsugning, lyft av diverse kroppsdelar, fillers och så vidare. Många kanske tycker detta är ytligt och något som bara bör användas av folk med verkliga problem såsom sjuklig övervikt, eller om man fått sin kropp deformerad i någon form av olycka. För egen del så har jag inte funderat så mycket på det, jag bryr mig inte så mycket om folk plastikopererar sig. Jag tror att även jag i framtiden skulle kunna tänka mig att göra någon form av ingrepp med plastikkirurgi i Stockholm om det var någon kroppsdel jag inte är nöjd med. 
Jag tycker att detta är upp till var och en om man väljer att lägga sig under kniven. Även om jag förstår att folk tycker olika i denna fråga. Sen kan jag ju såklart tycka att en del tagit det till sin spets och det i sin tur gör att dom blir att se ut som konstgjorda dockor nästan. Det är inte direkt fint i mina ögon, utan jag vill nog hellre att det trots allt ska se naturligt ut och att det helst inte syns att man gjort ett ingrepp. Men även här tycker ju folk olika såklart.

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe