Promenader, lång sömn och fredag!

Bilden ovan är från en av mina promenader i veckan. Jag fortsätter att hålla i min lilla rutin med att ta en 3-4 kilometer lång promenad på min rast på jobbet. Dock så går det inte alla dagar då jag måste hem för att rasta Boris. Det är ett skönt sätt att få luft, energi och att rensa huvudet en aning. Att även cykla till och från jobbet året om är även det en fin rutin. Förr om åren så var promenader något jag avskydde och jag tog bilen till alla ställen jag skulle som var längre bort än 500 meter. Det går att ändra sig med andra ord. 
Det är ingen skräll när jag säger att jag var trött igår. Men för en gångs skull så satt tröttheten i även på kvällen efter middagen. Så då gick jag till sängs före klockan 22 och kunde på så sätt inkassera nästan 9,5 timmars sömn. Skönt att få en bra och återhämtande sömn. 
Planen för denna dag är jobb, Skierg och att hämta hen Alfons. Heja fredag!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

35,6 kilometer löpning

Tjena! Idag har jag bränt av ytterligare ett fint löppass på över tre timmar! Denna gång blev det en lite annorlunda vända än de senaste gångerna....

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe