Säg något kul om hösten

Jag har lagt ut så många diagonalbilder den senaste tiden att era ögon snart blöder. 
Säg en enda bra sak med hösten? Nej, precis. Finns ingen. Men jag kan rada upp ett antal dåliga saker, som givetvis inträffade under dagens pass:
– Blöt asfalt = tungt rull 
– Hård asfalt = dåligt stavfäste
– Motvind, kräver ingen närmare presentation (jag har det förvisso jämt)
– Mörkt tidigt 
– Kallare och regnigare 
Jag skulle kunna sitta här och skriva dåliga saker hela kvällen. Men ingen blir väl lyckligare av det. 
Efter jobbet idag var jag allt annat än sugen att ge mig ut på träning. Trött och sliten. Men jag gjorde det ändå, dessutom utan att gå och dra mig. När det är distanspass nu på eftermiddagen så vet jag ju att jag måste ut snabbt för att slippa mörkret. Har heller inte någon ångest som inför intervallpassen. Men jag var trött idag, det märktes direkt på passet också att det inte fanns något riktigt sting i åkningen. Det slog inte gnistor av mig om vi säger så – eller jo – mot slutet i motvinden, när stavarna slant hela tiden trots nya stavspetsar och jag i det närmsta stod still – dock var det andra sorters gnistor än de man vill känna. 
En timme ungefär, i mitten av passet, så kändes det ändå helt okej. Därutöver var det mest bara att försöka hålla sig vid gott mod och i rörelse. Ingen direkt katastrof, mer omotiverad och lite sliten. 
Här är rundan jag åkte:

2,40 h – 44,0 km – 355 höjdmeter – 123 snittpuls – 10 impulser stakning uppför – swenor 4
Det var den torsdagen det. Imorgon stundar helg, dekadens och ledighet. Nejdå, men helg och ledighet åtminstone. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe