Segt klassiskt pass, smart hem och stress

Godkväll. 
Tidigare idag så var jag ute en sväng på rullskidorna och vinglade omkring. Körde lugnt klassiskt på mina swenor 4. Åkte en vända över: Norr Amsberg – Vallmora – Smedsbo – Kvarnsveden. Lade även in tio impulser under den första timmen. Fick ihop 31,5 kilometer under de två timmarna jag var ute. 
Kände mig oerhört seg och trött under hela passet. Det här med min återhämtning under denna vecka går sådär.. Jag är stressad och uppe i varv något jävulskt. Kan inte fokusera och kan inte ta det lugnt. Vad jag än sysslar med för aktivitet så tänker jag på alla andra saker som måste göras. Jag tror dock att allt hänger ihop med att jag sovit lite för lite en tid och där har jag ju vara mig själv att skylla. Sen går ju allt upp och ner i livet. Jag är i alla fall vid gott mod i övrigt och mår bra. 
Efter träningen så var jag iväg på en väldigt välbehövlig massage. Passade på att nyttja friskvårdsbidraget från jobbet, perfekt! Efter det så åkte jag till IKEA och handlade lite saker till mitt smarta hem. Jag har nu nästan en helt komplett uppsättning med lampor från IKEA Trådfri och Philips Hue. Tanken var först att försöka tvinga in IKEA-lamporna i Philips-systemet. Men för att slippa krångel så kör jag dom i sina respektive system och kan sedan använda dom tillsammans i både Apple Homekit och Google Home. Nördigt är det, men väldigt coolt! Nu är allt installerat och på plats, så nu kan jag släppa det en aning. Min rehab av kroppen har fått stå tillbaka några dagar nu när jag jävlats med alla lampor. 
Nu på kvällen har jag varit till min bror i Falun och bytt till vinterdäck på bilen. Skönt att även ha det avklarat, även det ett stressmoment för mig. 
Resten av kvällen ska jag spendera i soffan, det ser jag fram emot. Lagade mat igår kväll för totalt fem kvällar också, så jag slipper det momentet med, dröm! 
Vi hörs imorgon. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe