Stressfylld tisdag

Det kanske ser ut som en idyllisk morgon med en vacker soluppgång i härlig höstskrud. Men bakom bilden döljer sig något annat mörkare. Tiden från uppstigning tills jag är på jobbet är en lång utdragen strid med kniven mot strupen. Hela morgonrutinen är planerad, förberedd och automatiserad för att rulla på felfritt. Det går oftast bra, så länge inte något oväntat dyker upp vid horisonten. 
Idag flöt det på hela vägen fram till cykelrastningen med Boris. Han vägrade bajsa. Ridå. Såna saker stressar upp mig rejält när jag ligger och spelar på minuter för att hinna i tid till jobbet. Tur är dock att jag inom någon timme har tid att åka för att rasta honom igen. 
Jag är glad och tacksam att jag får lite avlastning med Boris hos sin hundvaktsfamilj. För det är en rejäl belastning och arbetsbörda med en hund. Speciellt för en man som redan har fullt upp med barn + jobb och som egentligen bara vill träna. Men det är väl som allt är i livet; det går upp och det går ner. Bara att acceptera läget och kämpa på. Jag känner dock att jag ibland är så stressad och uppe i varv att jag inte vet hur jag ska tackla allt. Minnet sviktar, jag är lättirriterad, tankspridd som tusan och har svårt att slappna av. 

På väg från bilen till lägenheten igår kväll, efter att ju varit hos mina föräldrar.. Alfons fick hålla Boris hela vägen. Det började dock sådär. Jag sa åt Alfons att hålla hårt och hårt höll han. Grejen var dock den att Boris drog iväg som ett skott mot närmsta buske för att kissa. Alfons flög i backen som en vante. Därefter gick det dock bra, som tur är. 

Igår fick jag hem ett gäng tåstrumpor i bambu från hälsostrumpor.se  tror tåstrumpor och bambu är perfekt för mina fot- och tåbekymmer. Dom är riktigt sköna och känns bra på foten. Kan verkligen rekommendera tåstrumpor och detta material ska ju tydligen ge ett bra klimat åt fötterna. 

Jag har intagit CBD-olja i en tid nu. Det som jag märkt är att jag sover lite bättre. Så det är bra! Har dock läst att man bör ta oljan i en längre tid för att märka av alla fördelar. Så jag krigar vidare!
_____
Tisdag idag och åter på jobb. Jag har vila från träning, vilket är skönt och välbehövligt. Jag har kört 220 kilometer rullskidor de senaste fem dagarna. Lägg där till styrka och ett kort löppass. Så det kanske inte är så konstigt om kroppen är lite loj. 
Det positiva med dagen är att mamma hämtar Alfons från dagiset, vilket gör att han slipper vara där ända till efter klockan 17 när jag slutar jobbet. 
Hoppas ni får en bra tisdag!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe