VAB, iPhone 12 och löpband

Två bilder på far och son inför läggdags igår 

En trött Boris med tungan ute 
Hej på er. 
Efter en gårdag med jobb, mys med Alfons, matlagning och lite städning så var det helt plötsligt onsdag. Denna onsdag bjöd dock på VAB, så inget jobb idag. Så kan det vara ibland. Mysigt ändå att få lite extra tid med Alfons innan han ska till mamma i eftermiddag. 
Jag kollade på Apples iPhone-event igår. Jag skulle ju absolut inte ens fundera på en ny iPhone då min två år gamla XS fungerar kanon, förutom ett lite dåligt batteri bara. Men jag blev ju så sugen på iPhone 12 Pro, eller kanske till och med Pro Max. Ska försöka låta bli.. 
I eftermiddag så står det löpbandsintervaller uppför på programmet. Det är bara att kämpa på!
http://www.adamsteen.se/
Previous articleStressfylld tisdag
Next article3 x 10 minuter backe

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe