Vitaminer och tillskott

Hej på er kära bloggläsare.

Det sägs ju att vara i solen är ett bra sätt att få i sig D-vitamin. Tyvärr så bor vi ju i Sverige och då kan det ibland gå väldigt lång tid innan vi ser skymten av någon sol, i alla fall under denna tiden på året. Det man då kan göra är att ta tillskott av vitamin d3. På så sätt vet man att man får i sig rätt mängd av denna viktiga vitamin. D3 vitamin hjälper din kropp att upprätthålla ett bra immunförsvar. Det stärker även tänder och skelettet. Så man vill inte gärna få brist på det. 
Jag som tränar mycket och som bedriver en elitsatsning vet hur viktigt det är för mig att få i mig alla näringsämnen, vitaminer, mineraler och så vidare. Får jag inte det så märks det direkt i träningen, i känslan och även på tävlingar att det är något som inte stämmer. Så förutom att försöka laga bra och nyttig mat från grunden så äter jag också en del tillskott för att verkligen säkerställa att jag inte får några brister. Det hjälper mig också i många fall att slippa bli sjuk, så att jag kan träna mer och oftare, vilket i längden ger mig bättre resultat. 

 

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe