2,35 h klassiskt

Hej hej. 
Idag har jag kört ett lugnt klassiskt pass i Falun. Jag åkte på mina Swenor 4 från Skuggarvet in till Lugnet, åtta varv runt rullskidbanan och sedan tillbaka tlll Skuggarvet igen. 
Då vi tyvärr har mörkt nästan dygnet runt såhär års så fick jag åka med pannlampa. Det funkar ändå rätt bra att åka med pannlampa, dessvärre var det dimmigt så det skrek om det idag, så sikten var cirka en meter fram. 
Jag körde tio stycken impulser under den första timmen, i övrigt var det bara lugn åkning. Kändes okej, men jag var rätt uttråkad och inte speciellt sugen att åka idag. Som tur är så dök min gamla träningskamrat Kalle Gräfnings upp på cykel halvvägs in i passet och följde med mig en stund. Dessutom kom min bror Jonatan och slog följe med mig den sista biten. Det var dagens räddning det. 
Siffror från passet: 2,35 timmar, 41,84 kilometer, 128 snittpuls och 870 höjdmeter. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe