Containers

 

Hallå där!
I somras så var jag en del vid mina föräldrars sommarstuga. Perfekt då dom har en sjö väldigt nära, min son kan vara med mina föräldrar och jag kan träna. De har dock en lite för liten stuga för att jag ska vilja vara där längre än någon dag. Jag vill gärna ha något eget att stänga in mig i. Nu är det så att mina föräldrar har köpt till mark i anslutning till stugan, vilket innebär att jag fungerar på att slå upp någon form av boende där. 
Först var jag inne på att köpa en friggebod, ett attefallshus, eller liknande. Men jag har nu blivit varse om att man kan använda sig av en isolerad container och bo i. Det hade ju varit helt fantastiskt. Jag är inte direkt någon snickare och jag har inte tålamod till att vänta med att bygga upp en stuga. Så istället skulle jag ju kunna ställa dit en färdig container som jag sedan efter hand fixar till efter mina önskemål med färger, inredning ovh så vidare. Jag behöver egentligen inte ha så mycket mer än en säng, ett bord och någon form av förvaring i den. Detta ska jag utan tvekan kolla närmare på!

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe