Gott snack med granne, med mera

Tjena tjena! 
Jahapp, tredje dagen utan träning idag då. Vi konstaterar det bara, lägger ingen värdering i det, försöker leva i nuet och blickar framåt. Jag är fortsatt i gränslandet mellan frisk och inte. Dock så är jag mer sugen på att träna nu än för någon dag sedan, en positiv sak! En till positiv sak är att jag ändå är vid hyfsat gott mod och humör. Känner mig även lite mindre stressad. Så detta kan nog vända till något bra sen ändå. 
Vi hade en lång mysmorgon i sängen imorse. Skönt med dessa måndagar säger jag återigen. Nu är planen att vi ska en sväng till Plättbacken, därefter Willys för inhandling av mat och hör & häpna: bakingredienser! Ja, ni läste rätt. Jag tänkte att vi skulle baka kakor tillsammans idag, jag och Alfons. Bra för att bryta mönster i livet, hitta på nya saker och försöka vara i nuet. Dessutom att få göra något tillsammans med Alfons. Perfekt! 
Vi var just ut en sväng för att rasta Boris. Träffade då på en granne som jag bara hejat på från balkongen när jag tränat. Personen är en pensionär som glatt hejar och verkar intresserad av träning. Vi pratade om ditten och datten kring träning, samhället och vikten av rörelse. Jag gillar allt som oftast äldre personer och märker att jag blir på glatt humör när jag pratar med dom. Speciellt när vi har liknande intressen. Bra för mig att prata med folk också har jag märkt, ofta är jag ju rätt tystlåten (tro det eller ej) och inbunden i mina egna tankar. Det slutar ofta i att jag lätt blir irriterad och stör mig på det mesta. Men snacket idag med grannen fick mig på gott humör. Vi pratade om hur skrämmande utveckligen med överviktiga unga personer är, samhällsutvecklingen bland annat här i närheten med Tjärna Ängar (lilla Mogadishu), skidor och så vidare. Jag själv är ju ganska konservativ i mitt tänk och är ganska långt till höger på den politiska skalan. Även om en del av er kallar mig sosse. Har även en något äldre kollega på jobbet som jag pratar mycket aktier med, även det får mig på gott humör!
Nej, nu ska vi dra iväg! Hörs!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe