Jag sket i allt.

Tandborstselfie med mina AirPods Pro i öronen. Jag är inne på mitt fjärde par med AirPods Pro nu. Apple har haft problem med dessa hörlurar och startat ett utbytesprogram för alla som upplever dessa bekymmer. Mina tidigare sprakade och pep, de senaste har inte haft en fungerande brusreducering. Men det är en fantastisk service från Apple, dom skickar ut nya som kommer på 1-2 dagar. Dock måste man ligga ute med pengar tills de gamla kommit tillbaka igen. Hoppas de nya nu funkar bättre. Jag har även beställt en annan variant av de mjuka örontopparna, som ska vara ännu bättre i passform. Får se om det hjälper. I övrigt är jag sjukt nöjd med alla mina Apple-produkter. Jag har också börjat få ett köpsug på en ny Apple Watch. Men jag ska försöka hålla mig från det. Jag använder min Garmin Forerunner 945 dygnet runt och får bra hölsostatistik från den. Det enda jag saknar är lite mer integrering mellan klockan och mobilen. Men det ska jag nog kunna leva med. Får avvakta tills det kommer en ny Garmin istället, för att träna med en Apple Watch är inte aktuellt. 
Häromdagen så beställde jag Garmins nya pulsbälte HRM Pro. Sedan tidigare har jag HRM Tri. Anledningen till att jag byter är att jag läst om en ny funktion vid namn ”Ski power”. Hittar tyvärr inte alltför mycket information om det, vissa säger att det funkar på 945, andra att det endast funkar med Fenix 6. Jag har länge velat ha kraftmätning när jag åker skidor/rullskidor. Det för att kunna kolla på kraft istället för att bli psykad över låg puls och långsamma kilometertider. Hoppas det funkar! 
_____
Jag tänkte att jag skulle träna igår. Men jag sket i det. Jag var trött, osugen och hade ingen lust. Så istället för att tvinga mig igenom ett träningspass så vilade jag. Det var kanske bra. Får dock ändå lite dåligt samvete över det och är lite orolig över de uteblivna träningstimmarna. Men jag har ju tränat mycket på slutet och åkte ändå som ett arsle i helgen, så det är nog bra med en förändring. Jag ska försöka bryta lite mönster framöver och försöka göra bra val i det mesta. Men samtidigt inte bli för låst i mina tankar och döma mig så fort jag inte gör ett bra val. Jag är ju väldigt svart eller vit i allt jag gör. Missar jag en liten detalj i något så är det lätt att jag tänker att hela jag är misslyckad. Det ska jag försöka ändra på, sen ska jag försöka hitta tillbaka till glädjen i träningen och till en mer piggare variant av mig. 
Istället för att träna igår så rensade och städade jag förrådet. Jag har det så bra att jag har mitt förråd två meter från min lägenhetsdörr. Riktigt smidigt. Nu fick jag till ännu mer plats där inne, vilket jag gillar. Dessutom mår jag bra av bra ordning. Jag passade också på att göra ren min pendlingscykel och justera bromsarna på den. 
Mot kvällen så åkte jag faktiskt och köpte pizza + godis som jag åt i min ensamhet och njöt av lugnet. Välbehövligt. 
Vi får se hur det blir med dagens träning. Kanske kör jag ett kortare pass, kanske inte. Som jag tidigare nämnt så låter jag mig få lite fria tyglar denna vecka. Dock får jag inte skippa träning av enbart lathet. När jag är inne i ett flow av träning så flyter det ju ofta på bra och passen blir av. Men så fort jag kommer ur gängorna en aning med vila exempelvis så är det jävligt lätt att fortsätta på den inslagna vägen där det blir väldigt skönt att vila och jobbigt att ta sig an träningen. Men några dagars vila för en sliten kropp och knopp ska nog bara göra gott i det långa loppet. För träningen blir ju inte lika effektfull om allt känns jobbigt och tråkigt heller. 

Jag försöker spara ut mitt hår igen och vill ja det lite längre. Får ju ändå anses som lyckligt lottad att jag har ett bra hårsvall trots min aktningsvärda ålder. 
Igår fick jag lite småkaxiga kommentarer på inlägget kring presidentvalet. Känsligt ämne det där. Många här i Sverige verkar hata Donald Trump. Inte så konstigt kanske med tanke på att Sverige med sin vänstervridna politik och journalistik vänder och vrider på allt för att få honom att framstå i dålig dager. Jag tycker mest det är kul att ”gilla” honom för att reta andra. Sen inbillar jag mig att han är bättre för börsen än vad Biden är. Men när jag får såna där kaxiga kommentarer så brinner det till i huvudet på mig och jag blir totalt vansinnig! Bland det värsta jag vet är folk som kommentarer anonymt på nätet. Har försökt hitta något tillägg på bloggen som samlar in IP-adresser, inte hittat något än, men skam den som ger sig.
Ni får ha en fin torsdag! Får se om vi hörs idag eller imorgon. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Bra tryck på balkongen

Hej där! Förra fredagen körde jag ett liknande pass som idag, då hade det utlovats regn, men blev inget, idag öste det ner. En annan...

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

2 COMMENTS

 1. Mm, svenskar generellt och framförallt svenska kvinnor har ju makalöst bisarra åsikter. Man ska bedöma politiker vad de gör inte vad de säger att de ska göra men denna enkla sanning verkar inte fastna hos särskilt många.

  Ett närliggande exempel är ju Löfven som i varje regeringsförklaring sen 2014 sagt sig vilja bekämpa kriminaliteten med hårda tag. Det är alltså sju (7) regeringsförklaringar utan att det hänt någonting öht. Resultatet ser vi ju bla i Tjärna Ängar/Lilla Mogadishu. anledningen är förstås att Löfvens kärnväljare med tillhörande klaner bor i dessa ghetton och man vill absolut inte störa dessa grupper och missa de många klanrösterna.

  Sedan att någon öht kan tänka sig att rösta på Biden är ju tämligen ofattbart. Någon tröttare mer oinspirerande och faktiskt mentalt handikappad person har jag sällan sett.

  Det Trump genomfört politiskt är ju rätt enastående ändå och i princip alla hade blivit omvald enbart på detta. Nu hade ju han iofs också blivit det om inte Coronan kommit som en svart svan men ändå.

  Något av det Trump åstadkommit:

  -0 krig startade (den hyllade Obama startade väl 7 i MÖ där vi i Europa fått ta hand om de enorma mängder kriminella migranter som tagit sig hit med det som anledning)
  – Det har aldrig varit så hög sysselsättning bland svarta i USA.
  – Otroligt bra ekonomi
  – Gynnat amerikanska företag
  – Stått upp mot kommunistdiktaturen Kina
  – Tre separata fredsavtal mellan Israel och arabländer vilket ingen gjort tidigare
  – Fört samtal och förhandlat med Nordkorea vilket inte hänt tidigare från USAs sida

  Han är en no bull shitter som står för sina åsikter och inte svänger som en vindflöjel som tex svenska ryggradslösa politiker.

  Dessutom har han stått upp mot vänstermmedia vilket är oerhört viktigt! Han har verkligen avslöjat dom gång på gång.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe