Lite tankar, hundbajs i duschen och mycket bilder

Denna bild symboliserar känslan under gårdagen. Slitsamt, tungt, jobbigt och inget gratis. Det var så blött och dimmigt att jag valde att starta utan mina Oakleys
Hej på er. 
Har hunnit slicka såren en aning efter gårdagens nederlag. Tack för fina meddelanden och pepp! Kändes som vanligt tungt efter ett misslyckande, men jag har ändå inte grävt med mig alltför mycket och idag känns det bättre. Det är väl bara att som så många gånger förr resa sig upp igen och blicka framåt. 
Jag har vilat idag och kommer även vila imorgon. Sen kommer jag nog ta denna vecka lite som den kommer och köra på känsla. Under tiden ska jag försöka fundera lite kring kommande träningsupplägg. Jag har ju tränar riktigt bra i sommar och höst, så det borde ju finnas där någonstans. Det är under de senaste 1-2 veckorna som jag känt mig lite extra sliten, trött och stressad. Så får jag bara ordning på det så kommer det förhoppningsvis vända till det bättre igen. 
_____
Idag har jag haft en mysig hemmadag med Alfons och Boris. Vädret har ju inte varit på topp direkt med blåst och regn, men vi har varit ut några gånger ändå. Det började med att vi var ute en sväng med Boris för hans morgonrastning. 
Jag kom sen på den briljanta idéen att tvätta Boris i duschen, då jag tyckt han luktat lite illa på slutet. Så hela gänget stängde in sig i badrummet och gick in i duschen för att duscha vår lurvige vän. Det gick bra och alla skötte sig bra, åtminstone till en början. När vi i princip var klara med rengöringen så började Boris att bajsa inne i duschkabinen. Det var några småstressiga ögonblick där för att reda ut situationen med att få ut Alfons, klä på honom, hålla Boris kvar i duschen så att han inte sket och blötte ner hela lägenheten, klä på mig själv och få ut oss alla. Det löste sig ändå ganska smärtfritt som tur är. Väl ute så fick Alfons cykla på sin springcykel, medan vi tog Boris till en närliggande äng där han fick springa och skita av sig. Han måste ha ätit något olämpligt, för han sket säkert 10-15 gånger och spydde tre otrevliga högar. Till slut så verkade hans mage ha lugnat sig och vi kunde åter gå in igen. Nu mår han bra och magen verkar vara i balans. 
Jag har hunnit städa, tvätta och gjort sådana nödvändigheter mellan varven idag också. Vi har också varit en sväng till affären för att handla mat. 
En bra dag i gott sällskap blev det till slut. 
Här är några bilder:

Rastning av Boris och Alfons, eller ”Hundpatrullen” (”Paw Patrol”) som han själv kallar sig

Gruppbild

På väg till affären 

Världens bästa hjälpreda i affären 

Mata Alfons med en väldigt hungrig ”lillebror”

Bästa vännerna 

http://www.adamsteen.se/
Previous articleTack och godnatt.
Next articleEn lugn dag hemma

Related Articles

Äntligen tävlingspremiär och en bra insats!

Hej på er! Idag vaknade jag i tid, tjoho! Förutom mobilen som väckarklocka så hade jag satt alarm på min pulsklocka och även iPaden! Nervös och...

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

2 COMMENTS

  1. Upplever du några nackdelar med att snusa samtidigt som du är en elitidrottsman?
    Antar det är en dosa som gömmer sig i shortsen? 😏

  2. Det är en eltejpsrulle. Har gjort ett gediget jobb med att gömma sladdar i lägenheten med hjälp av den och såna här små tunna saker man vrider ihop 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe