Mot Orsa Grönklitt och långloppspremiären

Hej och gå. 
Tidig uppstigning idag. På väg mot Orsa Grönklitt för långloppspremiären. Premisserna är 75 minuter + 3 varv runt den lite drygt en kilometer långa banan. Starten är klockan 08,00 och det kommer bli blött. Så mycket mer än så vet jag inte. Jag vet att det kommer bli jobbigt också. Det andra får visa sig. Hoppas kroppen är i ruta också och vill som jag vill. Kanske blir det säsongens enda lopp med tanke på Corona och hela det där?!
Vi hörs senare. 
http://www.adamsteen.se/
Previous article75 minuter seg
Next articleTack och godnatt.

Related Articles

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

En fin femmil

Tre timmar - 51,6 kilometer stakning fick avrunda denna vecka som landade på 231,9 kilometer och 15,25 timmar enligt min Garmin 945. En bra...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe