Mys med Alfons, halsont och frisk, ”vargen kommer”

Hej hej. 
Igår kväll och hela denna förmiddag har jag spenderat med Alfons och Boris. Mysigt ändå. Vi åt lite morötter och gurka med dip, tittade på TV och myste i soffan. 
Idag har vi varit ut en stund för att rasta Boris och lekt i en närliggande lekpark vi inte varit till tidigare. Nu efter lunch så åkte Alfons till farmor och farfar. Jag ska hämta honom imorgon igen. 
Planen idag var att träna. Men när jag vaknade tidigt imorse så hade jag ont i halsen. Jag gick upp och kissade, la mig igen och somnade om. När jag sedan vaknade nästa gång så kände jag mig precis som vanligt igen. Knepigt. Först tänkte jag skippa att träna, men nu vet jag inte hur jag ska göra. Har börjat tro att jag bara var torr i halsen i morse och att det var det som kändes. Så kanske kör jag ett pass. 
Jag kommer med nya direktiv hela tiden kring min mentala status, motivation och så vidare. Men så har ju jag varit i hela mitt vuxna liv. Jag slår ständigt mellan olika känslolägen och det snabbt. Det blir ju lätt ett ”vargen kommer-syndrom” på mig med mina utspel, när jag säger en sak först och sedan ändrar mig. Men det har varit lite extra tufft med motivationen nu på slutet. Först en sommar som jag kanonbra träningsmässigt och kostmässigt. Till att nu ha tappat både träning och bra kost. Eller bra kost äter jag väl hyfsat, men jag har ätit en del skit också. Tränat har jag också gjort, men inte lika bra/mycket som i somras. Det som jag just nu känner mig mest motiverad till att köra är ute på min balkong med löpband och skierg. Så då är det väl bäst att göra det då och rida ut stormen vad gäller dippen i motivation. 
Hoppas jag inte blir sjuk nu bara. Jag återkommer senare idag, om jag har tränat!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

2 COMMENTS

  1. Absolut inte. Jag håller mig ensam hemma med Boris. Planen var ju träning. Men det har inte blivit av än, så jag antar den utgick idag och att jag åter lagt av.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe