Triggerpunkter och träning

Igår fick jag hem ett paket med tre prylar. Jag är väl medveten om att dessa saker ser ut som något helt annat än vad det faktiskt är. Faktum är att dessa produkter är tänkta att hjälpa mig i mitt idrottande och dagliga liv. Det är nämligen massageredskap för triggerpunktsbehandling. Produkterna kommer från Actifys. Produkterna känns riktigt bra och stenhårda, så att komma åt onda punkter är inte direkt svårt! Grymt! Perfekt för egenbehandling och som komplement till mina andra massageprodukter. 
_____
Fredag och solen lyser ute. Fin start på dagen! Trött som jag vet inte vad när klockan ringde, men om några timmar ska jag nog vakna till liv igen. Bara att kriga på. Min tuffa nystart med träning har satt sina spår i kroppen. Idag är tanken åter intervaller. Med hänsyn till vädret och det tidiga mörkret så blir det nog intervaller på balkongen vid min skierg. Så får det bli!
Vi hörs senare. 
http://www.adamsteen.se/
Previous article50 kilometer rull
Next article68 intervaller skierg

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe