Väderkontraster, spretiga tankar om träning och min fetma, med mera

Blev så till mig av att få träna med Adam Larsson igår att han får vara med på bild idag igen. Denna bild är tagen den 12:e november 2016. Full vinter (i en dag) och åkbart i Bergebo. Sjukt!

Hyfsad kontrast i väder om man jämför dagen mot fyra år sedan. Men så länge vi slipper regnet så tycker jag ändå att det är rätt skönt med barmark och mildväder. 
Hej på er. 
Fredag idag, äntligen. Eller egentligen är det inte så mycket äntligen över det hela, jag tycker veckorna flyger fram. Dessutom så kortar jag ju ner veckan med en dag när jag är ledig på måndagar. Men ändå så ska det bli skönt med helg. 
Det är väl ingen överraskning att jag är trött idag igen. Kan ju ha att göra med att jag inte är någon morgonmänniska, tröttheten håller i sig någon timme efter uppstigning, därefter väntar normaltillstånd en stund innan eftermiddagströttheten slår till med full kraft. Den tröttheten brukar dock vara mentalt och ha ratt göra med ångest inför kommande träningspass. Mot kvällen sen så blir jag allt piggare ju närmare sängdags det blir och sedan börjar cykeln om igen. 
Jag har inte riktigt kommit fram till någon plan när det kommer till träningen framöver. Jag vill köra på känsla fortsatt, men jag får ej heller ha för lösa tyglar, utan jag vill ändå se till att det blir bra pass. Måste försöka balansera mellan det stenhårda och uppstyrda och det mer känslostyrda. Inte lätt det där. Styr jag upp träningen för mycket så har jag märkt att jag ofta ökar på det allt mer, vilket leder till väldigt höga trösklar för att komma igång, vilket därefter leder till mer ångest och en längre uppstartssträcka. Men samtidigt får jag inte bli för lat och skita i allt heller. Eller det är väl klart att jag får det, men då kommer jag garanterat inte uppnå de mål jag har. För någonstans har jag ju ändå bestämt för för att jag vill träna hårt och försöka utvecklas. Nåväl, jag tror det bara är en liten period nu som jag kommer känna såhär och att det snart vänder. Jag får fortsätta muta mig själv med godis, även om det gör mig illamående varje gång jag ser mig själv i spegeln utan tröja. Det är ju främst vätska jag lägger på mig på kort sikt av att äta godsaker, det krävs nog ändå en gedigen insats av sockerätande för att öka fettmängden kilovis. 
När det kommer till träningen så har jag i alla fall mitt nya styrkeprogram som jag körde förra lördagen, dessutom har jag tänkt köra lite fler dubbeltröskel framöver. Sen kanske jag minskar ner lite tid på distanspassen för att ha lite mer ork till de tuffare passen. 
Idag så är tanken att på nytt köra Skierg, därefter ska jag hämta hem Alfons och Boris. Nu blir det fullt hus igen!
http://www.adamsteen.se/
Previous articleSkönt med sällskap idag
Next article10 x 500m

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe