Vikt som påverkar richterskalan, med mera

Idag fick jag hjälp med min smoothie av Alfons. Det är en fruktansvärt äcklig skapelse med selleri, spenat, grönkål och vatten. Som jag ibland brukar dricka för att jag inbillat mig att det ska vara nyttigt. Jag lyckas alltid göra den för tjock också, så att den knappt är drickbar och den ger mig kväljningar. 
Vikten är fortsatt hög, vilket ger utslag på richterskalan när jag försöker röra mig. Men jag kämpar vidare. Tänker att jag får äta godis under helgerna och när det blir klart med eventuella tävlingar så får jag försöka slimma till mig inför dessa. Så länge jag håller i bra träning och försöker göra bra pass. Det är planen för nu. Grejen är den att jag inte äter lite godis när jag är i farten, det är ett kilo som åker ner. Vilket kanske inte är så konstigt att vikten skenar. Nåja. Jag har lyckats bli deff förr, så det kommer väl om jag bara bestämmer mig. Passen har ändå varit skapliga på slutet. 
Snart ska Alfons till farmor och farfar. Jag ska faktiskt testa benen på ett löppass i skogen. Får se hur löparknät reagerar idag. Därefter blir det också lite rullskidor. Om det nu ens går. Planen är totalt tre timmar lugnt. Samt lite TRX. 
Vi hörs!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

35,6 kilometer löpning

Tjena! Idag har jag bränt av ytterligare ett fint löppass på över tre timmar! Denna gång blev det en lite annorlunda vända än de senaste gångerna....

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe