150 minuter klassiskt i gott sällskap

Hej på er. 
Nu har jag precis avklarat ett nytt pass snurrandes runt, runt på Lugnets konstsnöspår. Det gråtrista vädret med regntunga moln fortsätter och ser så ut att göra länge framåt också. Usch och fy säger jag bara. 
Planen för dagen var att köra både klassiskt och skate. Halva tiden var. Men jag orkade inte avbryta passet, gå till bilen för att byta utrustning och börja igen. Så jag sket i det och körde enbart klassiskt på mina gamla Fischer Twin Skin
Det var som ni förstår väldigt oinspirerande väderförhållanden idag. Som en sjönk från ovan så dök dock Jimmie Johnsson upp och höll mig sällskap i nästan en timme, därefter fick jag sällskap av storåkaren Peter ”kungen av Düsseldorf” Larsson. Väldigt trevligt att åka med båda dessa herrar och prata gamla minnen, blandat med nya betraktelser ur livet. Peter har jag varit bekant med i många år. Han sa helt genuint och ärligt idag att när han tänker på mig så ser han mig fortsatt som ung och lovande. Kul att någon ändå förstår hur landet ligger ändå! 
Passet blev 2,30 timmar och 38 kilometer. Fick in 795 höjdmeter och 10 impulser också. Till en början var jag riktigt seg och ringrostig. Men efter ett tag så släppte det och jag kände mig ändå hyfsad mot slutet. Ska dock ändå bli skönt med vila imorgon, främst för det mentala! Denna tid med pissväder och sek Corona på det med inställda tävlingar är väl inte direkt någon humörhöjare. 
http://www.adamsteen.se/
Previous articlePassfoto hemma
Next articleTisdagskulstankar

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe