20 kilometer juljogg

Hej och god jul. 
Dagens träning blev ett lugnt och fint löppass i ensam majestät. Jag valde mellan rullskidor och löpning. Men då jag nu verkar vara bra i löparknät och dessutom sprungit för lite på slutet så fick det bli löpning. Ett bra val skulle jag nog säga. Kanonfint väder med sol för första gången på två år och dessutom en temperatur just under nollan. 
Turen gick upp över Tjärnaberget, Muskboberget och förbi Bjusan. I princip bara stigar och mycket kupering. Då jag på mina senaste löppass vrickat foten i mina Icebug-skor med dubbar, så tog jag idag det säkra före det osäkra och sprang i Hoka Speedgoat. Klarade mig således från ytterligare vrickningar denna gång. 
Kroppen kändes rätt okej och även löparbenen. Blev dock rätt trött i framsidorna mot slutet av passet. Inte så konstigt kanske då jag knappt sprungit på slutet. 
Passet blev två timmar, 20,5 kilometer och innehöll 470 höjdmeter. Lagom pass en julafton. 
Hoppas ni får en fin jul. Själv så har jag som bekant lite svårt för högtider, men det är ju mest för att jag är ensam i livet. Hittar jag någon så brukar julen vara trevligare, tills även det förhållandet går åt helvete. Så det kanske är lika bra att var själv för evigt. 
Just ja, under löpningen idag så började jag tänka i banor om att jag ville prestera bra på tävlingar framöver, såsom Craft Ski Marathon och Vasaloppet (om det nu blir av). Det var längesedan jag tänkte i de banorna, så allt är inte nattsvart, bara nästan. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe