+8 och tungfört. Inga 60 km idag.. Eller…

Nej då, er lurar man inte, nog blev det 60 km allt. Ni känner ju mig. Tre lördagar i rad så har jag nu dels blivit totalt pissblöt i pjäxorna och stakat 60 kilometer på Lugnets 1,8 kilometer långa slinga. Kul liv! Kanske läge att söka hjälp, eller skaffa en partner istället? Eller inte..?
Idag så hade jag sällskap under de första 2,40 h av passet, då främst av Adam Larsson. Därefter satte jag i mina AirPods och körde resten ensam. En enda gång stannade jag idag och det var efter ett halvt varv för att byta till större trugor. På såna här långa pass och dessutom med en sådan här kort slinga så föredrar jag att bara rulla på utan att stanna, av någon anledning känns det lättare än att stanna för att exempelvis dricka. Jag är inte frisk, som sagt. 
Det var lösare, blötare och tyngre före idag än de senaste passen här. Inte så konstigt när temperaturen idag varierat mellan 6 och 8 grader ungefär.. 
Tiden rullade på ganska snabbt ändå idag och trots att jag endast drack vatten så kändes det bra nästan hela vägen. Jag förstod dock ganska tidigt att jag skulle bli tvungen att åka längre än fyra timmar för att få ihop mina 60 km, det stannade dock vid 4,10 och 60,65 kilometer. Fick in över 1200 höjdmeter och även tio impulser under den sista halvtimmen. Snittpulsen landade på 126. 
Tack för idag!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

2 COMMENTS

  1. Jag lyckades haka på mågra meter när du varvade mig 🙂 Starkt jobbat i blötsnön!! God jul

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe